Dr. Anca Sglimbea

Doamna Dr. Anca Sglimbea este Medic Primar Pediatrie și Medic Specialist Cardiologie Intervențională Pediatrică în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare și Transplant IUBCvT Târgu Mureș, având o arie largă de expertiză prin prisma activității distincte desfășurate, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității vieții copiilor care suferă de malformații cardiace.

Doamna doctor este printre puținii specialiști din România care dețin astfel de competențe, însușite prin vaste stagii de pregătire atât în Europa, cât și în SUA, împărtășite prin intermediul publicațiilor sale, precum și în cadrul societăților de profil în care activează (Societatea Europeană de Cardiologie, Societatea Europeană de Cardiologie Pediatrică, Societatea Română de Cardiologie).

Dr. Anca Sglimbea

Doamna Dr. Anca Sglimbea este Medic Primar Pediatrie și Medic Specialist Cardiologie Intervențională Pediatrică în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare și Transplant IUBCvT Târgu Mureș, având o arie largă de expertiză prin prisma activității distincte desfășurate, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității vieții copiilor care suferă de malformații cardiace. Doamna doctor este printre puținii specialiști din România care dețin astfel de competențe, însușite prin vaste stagii de pregătire atât în Europa, cât și în SUA, împărtășite prin intermediul publicațiilor sale, precum și în cadrul societăților de profil în care activează (Societatea Europeană de Cardiologie, Societatea Europeană de Cardiologie Pediatrică, Societatea Română de Cardiologie).