Dr. Hadi Rahimian

Domnul Dr. Hadi Rahimian este Medic Primar Obstetrică-Ginecologie, supra-specializat în medicină materno-fetală, Doctorand în Științe Medicale, Coordonatorul Centrului Fetal al Spitalului Băneasa, Director Medical în cadrul Spitalului Regina Maria Băneasa, membru în Societatea Internațională de Ecografie Ginecologică și Obstetricală, în Societatea Americană de Obstetrică și Ginecologie și în Societatea Internațională de Diagnostic Prenatal.

Totodată, este unul dintre puținii specialiști în medicina fetală din România care a efectuat până în prezent următoarele tipuri de intervenții intrauterine, unele dintre ele în premieră națională: transfuzie intrauterină fetală pentru anemie severă, fotocoagulare laser pentru sindrom transfuzor-transfuzat, șunt toraco-amniotic pentru hidrotorace fetal, șunt vezico-amniotic pentru obstrucția de tract urinar și fotocoagulare de valvă posterioară.

Dr. Hadi Rahimian

Domnul Dr. Hadi Rahimian este Medic Primar Obstetrică-Ginecologie, supra-specializat în medicină materno-fetală, Doctorand în Științe Medicale, Coordonatorul Centrului Fetal al Spitalului Băneasa, Director Medical în cadrul Spitalului Regina Maria Băneasa, membru în Societatea Internațională de Ecografie Ginecologică și Obstetricală, în Societatea Americană de Obstetrică și Ginecologie și în Societatea Internațională de Diagnostic Prenatal. Totodată, este unul dintre puținii specialiști în medicina fetală din România care a efectuat până în prezent următoarele tipuri de intervenții intrauterine, unele dintre ele în premieră națională: transfuzie intrauterină fetală pentru anemie severă, fotocoagulare laser pentru sindrom transfuzor-transfuzat, șunt toraco-amniotic pentru hidrotorace fetal, șunt vezico-amniotic pentru obstrucția de tract urinar și fotocoagulare de valvă posterioară.