Dr. Sorin Pașcanu

Domnul Dr. Sorin Pașcanu este Medic Primar Anestezie și Terapie Intensivă în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Târgu Mureș, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. În cadrul activității sale medicale, domnul dr. Sorin Pașcanu prezintă un interes deosebit pentru patologia pediatrică și cea neonatologică, fiind specializat în Anestezia și Terapia Intensivă a nou-născuților și sugarilor.

De-a lungul carierei sale, domnul doctor a urmat mai multe stagii de pregătire în cadrul unor centre renumite din lume, dintre care menționăm Deutsches Herzzentrum München, Germania, spitalul „Bambino Gesu”, Italia și Hadassah Medical Center, Ierusalim.

Dr. Sorin Pașcanu

Domnul Dr. Sorin Pașcanu este Medic Primar Anestezie și Terapie Intensivă în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Târgu Mureș, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. În cadrul activității sale medicale, domnul dr. Sorin Pașcanu prezintă un interes deosebit pentru patologia pediatrică și cea neonatologică, fiind specializat în Anestezia și Terapia Intensivă a nou-născuților și sugarilor. De-a lungul carierei sale, domnul doctor a urmat mai multe stagii de pregătire în cadrul unor centre renumite din lume, dintre care menționăm Deutsches Herzzentrum München, Germania, spitalul „Bambino Gesu”, Italia și Hadassah Medical Center, Ierusalim.