Un congres anual care încearcă să izoleze probleme, dificultăți și limitări apărute în specialitățile ce vizează bolile cardiovasculare, și să ofere soluții de actualitate, fie ele chirurgicale, intervenționale sau medicale, păstrând în permanență centrală starea de sănătate a pacientului.

CordX Masterclass se adresează atât studenților și tinerilor medici interesați specific de chirurgia cardiovasculară sau cardiologie, cât și celor care împărtășesc viziunea de ansamblu care fundamentează ideea din spatele evenimentului – aceea că indiferent de specialitate, bolile cardiovasculare continuă să reprezinte comorbidități ineluctabile în practica medicală, și că tratarea unui pacient va include adesea managementul acestora, dincolo de tratamentul particular al celorlalte patologii.

Îmbinând participarea la prezentările teoretice ale medicilor din țară și din străinătate cu cea la workshop-urile practice din specialitățile chirurgicale, intervenționale sau medicale specifice, participanții vor avea ocazia pe parcursul zilelor de conferință fie să intre pentru întâia oară în contact cu aceste domenii, fie să aprofundeze multifațetat și complet o specialitate care îi interesează deja.

Președinte eveniment: Prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

  • Acces la prezentările lectorilor invitați;
  • Acces la un workshop (selectat la înscriere);
  • Posibilitatea trimiterii a două abstracte pe unul din domeniile: chirurgie cardiovasculară, cardiologie, cardiologie intervențională, chirurgie vasculară, radiologie, radiologie intervențională.

Lucrările acceptate și prezentate vor fi publicate în Acta Medica Marisiensis, revista științifică a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, revistă cu ISSN: 2068 – 3324, Online ISSN: 2247-6113, cod CNCSIS 103, EBSCO, B+ indexat BDI, cu 65 de volume publicate până în iunie 2019. Site oficial al revistei aici.

Nu. Trebuie doar să fie din unul din domeniile: chirurgie cardiovasculară, cardiologie, cardiologie intervențională, chirurgie vasculară, radiologie sau radiologie intervențională.

Abstractele trebuie să fie trimise în limba engleză. Posterele sau lucrările pot fi făcute și prezentate în limba română sau engleză.

Un autor și până la maxim patru co-autori.

Dacă în afară de a fi co-autor nu dorești să participi la lucrările lectorilor, să participi la un workshop și să trimiți o lucrare ca și autor, atunci nu, nu trebuie să plătești taxa.

Începând cu data de 9 decembrie 2019 va apărea în meniu opțiunea de logare. Logarea se va face pe baza adresei de email utilizată la înscriere și a parolei setate tot atunci. După logare, după data de 9 decembrie, în meniu va apărea și opțiunea de trimitere a abstractelor, împreună cu ghidul de publicare și formatare. 

Pentru exemple de lucrări acceptate (ca formatare și conținut), click AICI.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.“3-D Secure” asigura in primul rand că nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Nu există astfel de limitări când vine vorba de participarea la CordX Masterclass. Fie că ești student în anul I, fie că mai ai puțin și termini facultatea, evenimentul va fi cu siguranță potrivit pentru tine pentru că în organizare încercăm să gândim în detaliu particularități ale tuturor grupelor de studenți.

Ne poți scrie pe Facebook sau Instagram.

Nu. Doar online, cu cardul, pe pagina securizată a procesatorului de plăți. 

Nu. Doar online, cu cardul, pe pagina securizată a procesatorului de plăți. 

Intră aici, completează detaliile, apasă butonul ”Plătește” și completează informațiile cardului pe următoarea pagină. După achitare, înscrierea ta va fi procesată conform detaliilor introduse la înscrierea inițială.

Opțiunea de Login nu este disponibilă înainte de 9 decembrie 2019. Dacă te-ai înscris fără să achiți, înregistrarea ta va deveni validă dacă intri aici și completezi detaliile.

Nu. Dacă plata a fost procesată și banii au plecat de la tine, înscrierea ta a fost finalizată. Uneori poate dura până la 48 de ore până la primirea email-ului de confirmare. De asemenea, există posibilitatea intrării acestuia în spam. ÎNSCRIE-TE!